Stilhed i klinikken? Gør din hjemmeside klar til 2024

For mange behandlere, psykoterapeuter, kropsterapeuter og psykologer, kan december måned være en udfordrende tid med færre henvendelser og stilhed i klinikken. December har det med at have indtog på tid og overskud, såvel som økonomi hos de klienter, der normalt henvender sig i klinikken. 

Brug den stille periode konstruktivt ved at forbedre din hjemmeside og gøre den klar til at tiltrække flere klienter i 2024. Her får du 3 tips til at komme godt fra start.

Få svar på følgende spørgsmål:

Hovedrengøring på hjemmesiden

Gennemgå din hjemmeside og sørg for, at den er opdateret med informationer, priser, tider og cases. Vær særligt opmærksom, hvis du har indsat årstal og datoer på din side ved informationer, der stadig er relevante i det nye år – Husk at ændre dem, så de matcher det år vi går ind i. 

Brug også den stille periode til at forbedre din SEO (søgemaskineoptimering) ved at optimere dine metatags, inkludere relevante søgeord og forbedre hastigheden på din hjemmeside.

Det kan du blandt andet gøre med Morningscore.

Gør din viden tilgængelig på din hjemmeside

Frem til et årsskifte er det oplagt at reflektere over de samtaler, du har haft med dine klienter. Er der noget, der er et gennemgående tema for jeres samtaler? Sæt tankerne i gang hos din målgruppe allerede på din hjemmeside, ved at imødekomme generelle problemstillinger. Du kan vise din ekspertise på din hjemmeside med en ressource-sektion (blog, videnskartotek el. lign) og derved hjælpe potentielle klienter i deres beslutningsproces.
Ift. SEO vil det hjælpe din hjemmeside med at blive vist på de nichespørgsmål, din målgruppe stiller på Google, når de har brug for de ydelser du udbyder.

Få inspiration til formater til vidensdeling lige her.

Planlæg markedsføring til det nye år

Brug tiden på at planlægge dine markedsføringsindsatser i det kommende år. Når du har en overordnet plan for 2024, kommer opgaver i forbindelse med markedsføring ikke bag på dig. 
Kig på det kommende kalenderår, og overvej hvornår dine klienter har ekstra meget brug for netop dine kompetencer. Gør dem opmærksom på din klinik op til disse perioder.

Skab julestemning ved at tilbyde eksklusive kampagner og rabatter. Overvej at lancere en julekalender med daglige tilbud eller tilføj en gratis gave ved køb over et bestemt beløb. Brug også sociale medier og nyhedsbreve til at promovere dine juletilbud og skabe en følelse af hastværk og eksklusivitet.

Rigtig god arbejdslyst.

SEO-værktøj ny hjemmeside | Morningscore

Styr din hjemmeside mod nye højder i 2024!
Bliv din egen SEO-kaptajn med Morningscore.

Det er umuligt at holde overblikket over frugten af indsatserne på hjemmesiden uden et fortræffeligt SEO-værktøj. 

Jeg har indgået i et samarbejde med Morningscore, der er et fantastisk SEO-redskab. Og så er det dansk.

Morningscore gør det intuitivt at holde øje med din hjemmesides fremgang og hvor meget du har sparet i annoncekroner ved at arbejde med SEO på din hjemmeside.

Du kan få et preview af Morningsscore ved at klikke lige her.

Sulten efter flere SEO-snacks?