2 ord du skal kende, når du søgeoptimerer din hjemmeside i 2023

Er 2023 året, hvor du klæder din hjemmeside på til at blive vist på Google? Eller er du allerede i fuld sving? Uanset så er dette skriv til dig. Her får du nemlig 2 ord, du skal huske på, når du tager hul på årets søgeoptimering.

På denne side kan du læse om:

Hvorfor søgeoptimere?

Hjælpsom er det nye sort

Hvorfor overhovedet søgeoptimere sin hjemmeside?

– Og hvorfor lige tage udgangspunkt i Google?

Think with Google har udarbejdet en survey, hvor 53% af deltagerne tilkendegav, at de researchede i forbindelse med deres købsproces. Og med en markedsandel på 92,57%, er Google altid et godt pejlemærke, når du skal optimere din side til søgevisninger.

Google har de seneste år fået meget mere fokus på brugeren og det er derfor vigtigt for din SEO, at du har fokus på, at din hjemmeside skal kunne mere end bare at sælge et produkt.

De ord du skal kende i 2023, når du søgeoptimerer din side er “helpful content”.

Hjælpsom er det nye sort!

“Helpful content” er kommet for at blive. Ifølge Google betyder helpful content, at de vil prioritere people-first content, fremfor search-first content. Det kan du læse meget mere om lige her. 

Hvis du mangler et sted at starte, kan du samle hyppigt stillede spørgsmål sammen til en FAQ, hvor du deler din ekspertise på din side. Du kan også uddybe et emne i et blogindlæg eller lave en guide, der hjælper din målgruppe ud af starthullerne.
Du kan finde mere inspiration til indholdsformater her.

Se det ikke som et benspænd, men i stedet som en mulighed for at møde dine kunder allerede på din hjemmeside, så de får et godt indtryk af din virksomhed – og husker dig, når de er klar til at købe.

Skal du være på forkant med SEO i 2023?

Skriv dig op til nyhedsmail og få de seneste opdateringer fra Google, tips til tekstforfatning og gode tilbud, når der er ledige pladser på mine forløb. Tilmeld dig lige her.

Sulten efter flere SEO-snacks?

Bibliotek

Hvad er SEO?

En kort beskrivelse af, hvad SEO går ud på.

Google | Smartphone

SEO ABC

De vigtigste SEO-begreber samlet ét sted.

Søgeintentioner

Søgeintentioner

Lær mere om din målgruppes intentioner bag søgninger.

SEO tekster

SEO tekster

Lær hvordan du bruger SEO i dine tekster.