SEO til din webshop

Få mere trafik til din webshop

Tænk på din webshop som en butik, som dine potentielle kunder går forbi, når de søger et specifikt produkt. Jo højere du er rangeret i søgeresultaterne, desto større sandsynlighed er der for, at kunderne klikker pind på din webshop.

En effektiv SEO-strategi hjælper dig med at tiltrække målrettede besøgende, der enten overvejer et køb eller er klar til at hive dankortet op af lommen. Ved at optimere dine sider med de rigtige søgeord, produktoplysninger, metadata og  links kan du nå ud til dem, der specifikt leder efter de produkter, du tilbyder. Dette øger sandsynligheden for mere trafik til din hjemmeside, øger konverteringsraten og giver dig mulighed for at maksimere dit salgspotentiale.

Sådan kan SEO hjælpe din butik med at få flere kunder

Analyse | Tenna Lyng | SEO copywriting

Lær hvordan du får flere besøgende fra Google

Trafik pakken

Få styr på hvordan du får trafik på din hjemmeside én gang for alle. Efter 5 uger har du en SEO-venlig contentplan, du kan bruge igen og igen.

Computer | Tenna Lyng - Copywriting

Online synlighed uden at åbne computeren

Samarbejde

Lad mig være din sparringspartner og praktiske hjælp, når din hjemmeside skal arbejde for dig. Køb et klippekort og overlad opgaverne til mig.

Søgeordsstrategi og konverteringsoptimering

SEO-upgrade kursus

Lær hvordan du får flere besøgende fra Google OG hvordan du konverterer dem til betalende kunder i din webshop. Undervisning, sparring og eksekvering.

Tenna har hjulpet med mine hjemmeside-tekster og hold nu op en forskel, det gør! Hun har en fantastisk evne til at forstå min målgruppe og mit brand lynhurtigt, så hendes tekster lyder som, hvis jeg selv havde skrevet dem. Jeg kan på det varmeste anbefale Tenna og kommer også til at bruge hende igen.