SEO til din butik

Få kunder i butikken - start den gode relation online

SEO kan hjælpe at øge trafikken til din hjemmeside (og dermed besøgende til din butik) ved at øge din synlighed i søgeresultaterne. Når din hjemmeside vises blandt de øverste resultater, er det mere sandsynligt, at potentielle kunder vælger at besøge dig frem for dine konkurrenter – også selvom din lækre nichebutik er placeret i en sidegade i Aarhus.

Sådan kan SEO hjælpe din butik med at få flere kunder

Lup

Bliv synlig for kunder i nærheden

Nå ud til kunder i dit lokalområde ved hjælp af Google business profile. Bliv let og hurtigt synlig på Google – helt uden at røre en finger.

Computer | Tenna Lyng - Copywriting

Online synlighed uden at åbne computeren

Lad mig være din sparringspartner og praktiske hjælp, når din hjemmeside skal arbejde for dig. Køb et klippekort og overlad opgaverne til mig.

Ideer SEO | Tenna Lyng

Start den gode relation på din hjemmeside

Lad mig sørge for den gode kundeservice på tværs af din side, så dine kunder er overbevist, allerede inden de træder ind i din butik.

Tenna har hjulpet med mine hjemmeside-tekster og hold nu op en forskel, det gør! Hun har en fantastisk evne til at forstå min målgruppe og mit brand lynhurtigt, så hendes tekster lyder som, hvis jeg selv havde skrevet dem. Jeg kan på det varmeste anbefale Tenna og kommer også til at bruge hende igen.

– Chaneese Friis, Rådgiver, Facebook annoncering