Finansiering af SEO-forløb
Vores samarbejde – Dit valg

Foruden SEO og copy kurser tilbyder jeg også skræddersyede samarbejdsløsninger for selvstændige og SMV. Jeg hjælper med at indrette hjemmesiden, så den er let at finde for Google, såvel som målgruppen, giver en god og brugervenlig oplevelse, alt imens den afspejler virksomhedens kerneværdier.

Hver virksomhed har sit eget udgangspunkt, når det kommer til markedsføringsplan, budget, kapacitet og målsætning. Derfor er det min fornemmeste opgave at gøre jeres online tilstedeværelse så legende let som muligt, uanset hvilket udgangspunkt I kommer med.

“Jeg har den mest fantastiske samarbejdspartner i Tenna.
Hun tryller og hjælper lige der, hvor jeg sidder fast og sammen laver vi altså lidt a la magi, synes jeg.”

 

– Kristina Wiewiorra, Indehaver, Kristinas Univers & Café Bryg

Remote samarbejde

Mange af mine samarbejdspartnere ser allef fordelene ved remote samarbejde over telefon og Zoom, som foregår effektivt og problemfrit. Dette sparer både tid og omkostninger ved transport, og det giver os mulighed for at samarbejde, selvom jeres fysiske adresse ikke er lige i baghaven.

En del af jeres kontor

I tilfælde af større teamsamarbejder eller længerevarende projekter, kan jeg sidde hos jer ugentligt eller månedligt alt efter behov. Dette giver mig mulighed for at fordybe mig i jeres virksomhed og blive en integreret del af jeres team.

Din kommende medarbejder? Tenna Lyng

Få mere fleksibilitet med klippekort

Min prissætning er fleksibel og afhænger af projektets omfang og kompleksitet. Jeg tilbyder også klippekort, der giver jer mulighed for at købe en fast pakke (10, 20 eller 30 timer), så I kan bruge min ekspertise, når det passer bedst for jer. Klippekortene er særligt gode til løbende support, rådgivning eller sparring til virksomheder, der selv står for implementering.

Den prissikre løsning

Det er også muligt at udarbejde en kontrakt, hvilket jeg varmt kan anbefale, hvis vores samarbejde har udsigt til at vare længere end 3 måneder. Når vi udarbejder en kontrakt, afsætter vi en fast månedlig pris, et afstemt antal timer og opgavescope, som jeg varetager. Denne løsning er god, hvis I skal have hjælp til drift og vedligehold af jeres hjemmeside, samt eksekvering af contentplan, herunder tekstforfatning og opsætning. Kontrakten underskrives, når alle parter er tilfredse.

Kontor | Tenna Lyng

Mere om samarbejdsvilkår

For at sikre et gennemsigtigt og vellykket samarbejde har jeg klare samarbejdsvilkår. Disse vilkår beskriver forventningerne, betalingsbetingelser og andre relevante detaljer.

Jeg ser frem til at hjælpe jer med at opnå jeres mål og styrke jeres online tilstedeværelse. Kontakt mig her for at starte samtalen om, hvordan vi kan samarbejde om at øge din virksomheds synlighed og succes.