Finansiering af SEO-forløb

Der er meget at holde styr på som selvstændig. Vi bærer kasketter som regnskabschef, kundeansvarling, markedsføringsmedarbejder – og med alle de kasketter, er at altså forståeligt, at der kan være behov for hjælp udefra, når du skal føje nye kompetencer til din værktøjskasse.

Men har du først lige affyret startskuddet til din virksomhedsrejse, kan det være svært at finde midlerne til et kompetenceudvidende forløb – og måske også tiden.

Det kan være fristende med quickfixes, kyndigt leveret af markedsføringseksperter, der lover 8.047 kunder inden månedens udgang. Selv quickfixes kræver tid og overskud, så det er om at prioritere hvordan du investerer din tid og dit overskud bedst muligt.

Her får du et par anbefalinger til at komme gang på en ordentlig måde – med den rette vejledning og ro i budgettet.

NextStep-forløb 2023

I år er det muligt at søge tilskud via Iværksætter Danmark, som har oprettet et Next Step forløb.

Deltager du i NextStep forløbet får du sparring af en vækstguide fra Next Step og et tilskud på op til 25.000 kr til privat rådgivning (I eksempelvis SEO).

Her er kriterierne for at ansøge:

  • Du skal have et dansk CVR-nummer (stiftet efter d. 30/8/2016)
  • Du besidder vækstambitioner på mindst 500.000 kr. i omsætning inden for max. 2 år
  • Du har de rette forudsætninger for at kunne realisere vækstambitionerne
  • Du oplever et behov for kompetenceudvikling, som understøtter vækstambitionerne
  • Du har interesse i at forløse eller styrke et grønt/bæredygtigt potentiale

Hvis du er i tvivl, om det er noget for dig, eller om jeg er den rette til at rådgive dig i din forretning ifbm. dit Next Step forløb, skal du ikke tøve med at tage kontakt.

Lad os snuppe en snak om, hvordan SEO kan hjælp dig i din strategi for vækst i din forretning.
Skriv til hej@tennalyng.dk. Så aftaler vi et møde pr. telefon eller Zoom, alt efter hvad der passer dig bedst.

Finansiering af SEO-forløb

Det får du ud af et kompetenceforløb

Et kompetenceforløb skal hjælpe dig med, at få nye redskaber til at administrere din virksomhed. Det kan blandt andet være med udgangspunkt i digital markedsføring, salg eller grøn omstilling af din virksomhed. 

Når du søger hos Iværksætter Danmark kan du få dækket op mod 75% af  udgifterne til din kompetenceudvikling OG du får en vækstguide, der er din sparringspartner gennem hele processen.

Kompetenceudviklingen kan du søge om at få tilskud til og her har jeg erfaring med at hjælpe med at gøre mine kursister klogere på alt fra teknisk SEO til content-strategi.

Herunder kan du blive klogere på, om et kompetenceforløb hos mig er det rette for dig.

Case #1 - En SEO-venlig contentstrategi

I 2021 havde jeg et forløb med en kursist, som havde fået tilskud fra iværksætterpuljen. Der gik kun 2 uger fra ansøgningen var afsendt, til hun var blevet godkendt til at få finansieret 80% af sine udgifter ifbm. SEO-forløb. Det var ikke kun let at søge – det gav også ro ifbm. den økonomiske investering, det var at tage del i et kompetenceudvidende forløb.

Kurset blev tilpasset hendes behov og i løbet af 6 uger, bestående af 6 lektioner, sparring og hjemmeopgaver, fik vi lagt en skræddersyet SEO-strategi og udarbejdet et konkret handlingsplan. Særligt havde vi fokus på, at skære helt ind til budskabets kerne, så hun med sine tekster og hjemmeside, kunne nå ud til målgruppen på Google. Hun fik redskaberne i hånden og kan nu selv navigere i det store SEO-univers. Det var en stor fornøjelse at arbejde med hende.

Klik her for at se Christine Lego Boyes hjemmeside.

Case #2 - Styr på webshop og annoncering

I foråret 2023 samarbejdede jeg med Facebook annonceringsspecialist, Chaneese Friis, om at give en kursist det fulde udbytte af sin webshop. Også denne kursist havde søgt støtte til at få et skræddersyet undervisningsforløb, hvor hun kunne lære at bruge SEO og annoncering strategisk, når hendes webshop skal markedsføres.

Vi arbejdede særligt med strukturering af produkter og kategorier på hjemmesiden, brugerrejse og markedsføring baseret på et årshjul. Samtidig var der behov for at fokusere på ressourcer og kapacitet, da webshoppen er en deltidsbeskæftigelse.

Forløbet bestod af to dele – først SEO med udgangspunkt i hjemmesiden, dernæst annonceringsstrategi. De to markedsføringsindsatser kan arbejde sammen og hver for sig, men det fulde udbytte får man, ved at vide, hvornår man skal prioritere det ene frem for det andet. Det samlede forløb tog 6 uger eksl. et opfølgningsmøde.

Klik her for at se Moniagas hjemmeside.

Step 1 - Ansøg om NextStep

Når du ønsker at ansøge om NextStep skal du anmode om 3 tilbud fra relevante rådgivere, der han hjælpe dig med dit kompetenceudviklingsforløb. Derfor vil jeg anbefale dig, at tage kontakt til NextStep først, for at finde ud af, om du kan ansøge om tilskud til forløbet. 

Dernæst skal du føle dig mere end velkommen til at klikke på knappen herunder.

Spørgsmål vedr. NextStep 2023

Deadline for ansøgninger: 15. september 2023 kl. 23.59.

Du kan få tilskud på 75 % af udgifterne til din kompetenceudvikling. Dog maksimalt 27.000 kr. ekskl. moms. 

Jeg samarbejder med flere dygtige specialister i blandt andet annoncering, branding og grafisk design. Vi vil hellere end gerne give et samlet tilbud på et skræddersyet forløb, så du kan få præcis de kompetencer, du har behov for.

De formelle krav er:

  • At du skal have et dansk CVR-nummer (stiftet efter d. 30/8/2016)
  • At du skal have vækstambitioner på mindst 500.000 kr. i omsætning inden for max. 2 år
  • Du skal have interesse i at forløse eller styrke et grønt potentiale

Hele forløbet skal være afsluttet senest d. 30. november 2023.

Hvad er SEO?

En kort beskrivelse af, hvad SEO går ud på.

SEO ABC

De vigtigste SEO-begreber samlet ét sted.

Søgeintentioner

Lær mere om din målgruppes intentioner bag søgninger.

SEO tekster

Lær hvordan du bruger SEO i dine tekster.